Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 1 d’abril de 2014

PRESENTACIÓ DE L'INFORME 2013 SOBRE ELS CIEs "Criminalitzats, Internats, Expulsats"


Els Centres d’Internament d’Estrangers (CIE) són un dels punts més qüestionats de la política migratòria, amb elevades xifres d’internament i males condicions d’estada. El model espanyol dels CIE posa en envidència que la necessitat de controlar i desmotivar la immigració indocumentada es du a terme amb un cost molt alt en termes de drets  humans. Com cada any les entitats Pueblos Unidos de Madrid i la Fundació MigraStudium presenten un informe sobre la situació d’aquests centres.

Taula rodona amb:
Margarita García O’Meany, voluntària del grup de visites de la Fundació MigraStudium al CIE de Barcelona
Cristina Manzanedo, advocada del Centro Pueblos Unidos de Madrid i del grup d’incidència del Servei Jesuïta a Migrants
Josetxo Ordóñez, advocat de la Comissió de Defensa de l’ICAB, i voluntari del grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium.
Modera: Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau, Coordinador de la Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants.

Dimarts 8 d’abril 2014 a les 19h
Lloc: c/ Roger de Llúria, 13 (Cristianisme i Justícia). Barcelona
Convoca: Fundació Migra Studium – Centro Pueblos Unidos - Plataforma d’entitats Cristianes amb els immigrantsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada