Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 2 d’abril del 2014

LA PASTORAL OBRERA AL PROGRAMA "L'ESGLÉSIA NO S'ATURA", DE RÀDIO ESTEL

El passat 26 de febrer la Pastoral Obrera de Barcelona va participar del programa "L'Església no s'atura", de Ràdio Estel.

El Decret de Pobresa Energètica, la ILP per la Renda Garantida Ciutadana, les movilitzacions contra la pujada de preus en el transport públic i per uns preus socials, la Marxa contra l'atur, la precarietat i la pobresa (com accions i campanyes a les que com a Pastoral Obrera ens hi hem adherit i hi participem), l'actitud i paraules del Papa Francesc, i l'estil i identitat de la Pastoral Obrera són aspectes sobre els que en Pepe Rodado ha dialogat amb els locutors del programa.

No us ho perdeu!! Us facilitem l'enllaç on descarregar-vos el programa en concret.

https://www.dropbox.com/s/gfykzdv3qq4whfn/20140226LESGLESIANOSATURA.MP3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada