Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dijous, 26 de febrer de 2015

TAULA RODONA "LA CREIXENT PRECARIETAT LABORAL I EL DRETA A UN TREBALL DIGNE"

 
Taula rodona del cicle "Els Dilluns dels Drets Humans"

La creixent precarietat laboral i el dret a un treball digne

Les elevades taxes d’atur, el context econòmic i les reformes laborals impulsades pel govern estatal afavoreixen la creació de llocs de treball cada cop més precaris. Ara bé, el treball no ha de ser un dret a qualsevol preu, sinó que cal garantir-ne un salari i unes condicions dignes, que permetin la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. És possible un treball digne avui per a tothom? Quines polítiques i canvis socioeconòmics serien necessaris?

Ponents:
  • Xavier Gibert, secretari general d'Empresa i Ocupació, Generalitat de Catalunya.
  • Lluís Franco, president del Consell Econòmic i Social de Catalunya.
  • Sixto Garganté, professor de dret del treball de la UPF i membre de la comissió promotora de la ILP Renda Garantida Ciutadana.

Data: dilluns, 2 de març de 2015Hora: 19 h
Lloc: Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona)
Podreu seguir l'emissió en directe aquí.
 

Cap comentari:

Publica un comentari