Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 24 de febrer de 2015

EL PRECARIAT; Una nova classe social. Entrevista a Guy Standing


El precariat; una nova classe social.  Guy Standing apunta en aquesta entrevista al sorgiment d'una nova estructura de classes que s'inicia amb la presa de control de l'economia i la política per part dels neoliberals en els 80 i es consolida amb la crisi actual. L'element comú d'aquesta nova classe social és el seu rebuig del neoliberalisme i de la socialdemocràcia i la seva presa de consciència de classe, propiciant el sorgiment de noves forces polítiques.

Guy Standing és Economista, professor a la universitat de Londres i fundador/co-president de la Xarxa Global de renda Bàsica. http://www.guystanding.com/ 
Col·labora amb AttacTV perquè puguem seguir produint més continguts. http://www.attac.tv


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada