Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 21 de maig del 2018

VIII JORNADES HOMENATGE GUILLEM ROVIROSA, organitzada pel Moviment Cultural Cristià




En un món globalitzat e interdependent, en aquesta guerra entre forts i febles, on l'Església Catòlica està en combat, perseguida, defensant als empobrits, la família, el món del treball, els joves, denunciant les ideologies postmodernes, l'imperialisme internacional dels diners, què necessita l'església dels laics?

Quina formació fem els laics per fer el discerniment dels signes dels temps? Com estem fent el laïcat la formació necessària per afrontar el combat que ens demana l’Església,  per combatre el pecat i convertir les estructures personals e institucionals?

L’objectiu d’aquestes  jornades és promoure el tresor que aquell grup d’amics conversos, Rovirosa, Caterina, Malagón, Canamasas, Merino, Julián GdC... van regalar a l’Església universal per enfocar la formació i la promoció del laïcat. El Pla Cíclic i el mètode d’Enquesta ens donen criteris evangèlics per desvetllar els signes dels temps, “el descobriment de la nostra dignitat i de les nostres possibilitats com fills de Déu rescatats per Crist, per conjugar la realitat amb la doctrina de l’ Església” (Rovirosa).

Programa de la Jornada:


Dissabte 26 maig. Parròquia Sta. Eulàlia Vilapicina. BCN (10.00-13.30 h)

Moviment Cultural Cristià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada