Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

divendres, 8 de setembre del 2017

UNA GUIA PER ACCEDIR A LA RENDA GARANTIDA CIUTADANA


El passat 12 de juliol es va aprovar al Ple del Parlament la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania. Un moment important després d'un procés llarg i dur de lluita per aconseguir-ho.

Aquí us podeu descarregar un Full informatiu i una Guia de com sol·licitar-la per tal de poder fer difusió entre les persones que cregueu puguin ser beneficiaries.

El mateix 15 de setembre tindrà lloc un acte festiu de celebració coincidint amb el dia que es posa en marxa la Renda Garantida Ciutadana.

Aquest acte tindrà lloc a partir de les 19:00 hores a la Plaça del Rei de Barcelona i comptarà amb diverses actuacions musicals. Us esperem a tots i totes!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada