Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

divendres, 18 de març de 2016

36è ANIVERSARI DEL MARTIRI DEL BEAT ÓSCAR ROMEROEl proper dimecres 23 de Març a les 20:00h a la Parròquia de Santa Anna a Barcelona (Carrer Santa Anna, 29) tindrà lloc la celebració de l’aniversari de la mort de Monseñor Romero.

És important recordar i celebrar la vida i la mort de persones tan imprescindibles en la nostra trajectòria cristiana. Persones com Monseñor Romero que van optar per la solidaritat, la justícia i l’opció pels més desfavorits.

Serà una missa molt entranyable, plena de simbolisme i que ens donarà força per seguir treballant per tots aquells que ho necessiten.

1 comentari:

  1. Oh, sí. Quina sort reunir-nos ara, que tenim el cor i les entranyes tan plenes de dolor pel comportament d´Europa! Oscar Romero ens ajudarà a discernir...Ell que va patir tant pel seu Poble! Gràcies! Rosa Maria

    ResponSuprimeix