Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

divendres, 9 de maig del 2014

LA PASTORAL OBRERA CELEBRA EL PRIMER DE MAIG

El passat 1 de maig celebràvem la Jornada Internacional de les persones treballadores. 


Entorn d'aquesta jornada els moviments de la Pastoral Obrera van realitzar diversos actes: la JOC va fer el seu tradicional concert, enguany celebràvem el XXè!!! i la GOAC el seu popular dinar de Germanor.
Tampoc vam deixar de participar de les convocatòries de les diferents manifestacions...
També com a delegació vam organitzar la seva celebració diocesana del Primer de Maig, que enguany va ser el passat 3 de maig, a les 18h a l'Esgléisa de Sant Paulí de Nola, al barri del Besós. Sota el lema "D'aquí o de fora, som classe treballadora", vam compartir testitmonis de persones immigrades, de la seva vivència laboral i personal. En aquest enllaç podreu veure un video que recull l'acte (Celebració diocesana del 1er de Maig de la POB)



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada