Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 5 de març de 2014

8 DE MARÇ - DIA DE LA DONA TREBALLADORA


S'apropa el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora!!

Com cada any, el Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya ha elaborat un comunicat per reivindicar algunes situacions que pateix la dona. Us el podeu descarregar aquí.

D'altre banda aquí teniu un enllaç a un vídeo que s'ha elaborat com a suport visual al comunicat

Informar-vos també que des de la JOC han organitzat un acte pel mateix dissabte 8 de març: un cafè-tertúlia, amb la Pili Calle, militant de la GOAC, per tal de compartir experiències i reflexions sobre el paper de la dona en la societat i la lluita per la igualtat de gènere.


Finalitzat l'acte de la JOC anirem totes juntes cap a la Manifestació, convocada a les 18:30h a la Plaça Universitat.BONA JORNADA DE LA DONA TREBALLADORA!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada