Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 10 de setembre del 2013

"RESCATEM LES PERSONES" JORNADA DE DEJUNI CONTRA LA POBRESA, 13-15 DE SETEMBRE

El proper cap de setmana, 13,14 i 15 de setembre tindrà lloc, a la Plaça Catalunya de Barcelona, la Jornada de Dejuni participatiu contra la pobresa "Rescatem les persones" organitzada per la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida Ciutadana. S'iniciarà el divendres a les 17h i finalitzarà el diumenge a les 17h. Durant aquests dos dies es realitzaran activitats formatives i sessions de debat i el dejuni acabarà amb una Assemblea de conclusions i una crida a participar en la recta final de la campanya. 

Els debats que es desenvoluparan estan completament oberts a la participació de tothom i són: "Pobresa i desigualtat, alguns dels seus rostres", Treballar menys per treballar tothom", "Immigració i pobresa", "Mesures d'urgència social: Dret al subministrament d'aigua, electricitat i gas", "Cooperativisme i economia solidària", "Dret a l'habitatge" i "Participació ciutadana". 

Totes les activitats estaran obertes a la participació de tothom, encara que no es vulgui fer el dejuni. No obstant, si alguna persona està interessada en fer-ho s'ha de comunicar a l'organització (o a nosaltres i ho farem arribar) per qüestions organitzatives.

Us podeu descarregar el programa i el cartell de la Jornada.

Aprofitem per recordar-vos que des de la Delegació estem col·laborant en la recollida de signatures per a presentar la Iniciativa Legislativa Popular i tenim plecs per signar a la vostra disposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada