Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 30 de setembre de 2013

DIA DEL TREBALL DIGNE - 7 D'OCTUBRE

El proper 7 d'octubre es celebra el Dia del Treball Digne. Els moviments del MTCE (Moviments de Treballadors i Treballadores Cristians d'Europa) han impulsat una senzilla acció conjunta. 

La idea és fer petits actes on es distribueixin i es recullin targetes on les persones participants escriguin què és el treball digne o treball decent per a ells. Aquestes targetes seran entregades al President del Parlament Europeu en Brussel·les a finals de gener de 2014

Els moviments de treballadors i treballadores cristians de la Delegació de Pastoral Obrera ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa i us convidem a participar de la nostra acció, una concentració a la Plaça Sant Agustí, el mateix 7 d'octubre a les 19h de la tarda. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari