Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dissabte, 21 de setembre del 2019

UN FUTUR SENSE PRECARIETAT LABORAL - ESGLÉSIA PEL TREBALL DECENT





Amb motiu de la Jornada Mundial pel treball decent la plataforma Església pel Treball Decent ha organitzat una de les xerrades del cicle Els Dilluns dels Drets Humans.

Sota el títol Un futur sense precarietat laboral ens farem ressò del seminari internacional sobre el  futur del treball que la OIT ha dut a terme amb motiu del centenari. La consellera de la OIT a Espanya ens presentarà les línies més destacables del Seminari. I com a contrapunt, des de la realitat més pròxima, tindrem els testimonis de dos col·lectius que representen la realitat de precarietat laboral en dos dels àmbits de treball amb més projecció de futur: la cura de les persones, per l'Asociación de Mujeres Migrantes Diversas; i del treball per plataformes, per Riders x Derechos. Volem dialogar i debatre sobre el futur laboral especialment per a les persones i col·lectius més vulnerables de la societat.

La sessió tindrà lloc el proper 30 de setembre a les 19:00h a la sala d'actes de Cristianisme i Justícia!!

Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada