Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 4 de febrer de 2019

ELS DILLUNS DELS DRETS HUMANS: CAP A UN 8 DE MARÇ DINS L’ESGLÉSIA

 
Fa un any el 8 de març va suposar un punt d’inflexió en la lluita feminista a casa nostra. Aquesta revolució que s’està donant a la societat està costant més que penetri també a l’Església. Són moltes les qüestions obertes que l’Església hauria d’afrontar si no vol quedar al marge dels processos socials i polítics clau que s’estan donant en la nostra societat en aquest camp. De quina manera avançar cap a una igualtat efectiva també dins l’Església?
Ponents:
  • Viqui Molins. Religiosa teresiana, activista i impulsora d’iniciatives socials.
  • Neus Forcano, filòloga, professora de Llengua i Literatura i membre de l’Associació Europea de Dones per a la Recerca Teològica (ESWTR)
Modera:
  • Montse Santolino, periodista i responsable de comunicació de Lafede.cat
 Dilluns 4 de febrer, 19h
 Sala d'actes de Cristianisme i Justícia - Roger de Llúria, 13

Cap comentari:

Publica un comentari