Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dijous, 15 de febrer de 2018

COM ASSOLIR AVUI UN TREBALL DECENT? - TAULA RODONA ORGANITZADA

Com recordareu la plataforma "Església pel Treball Decent" va haver d'aplaçar l'acte que havia organitzat amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Decent (7 d'octubre).

Ja tenim nova data! Apunteu-vos-ho a les agendes! El proper dijous 1 de març, a les 19:00h, a l'Escola Jesuïta El Clot (c. València, 680 de Barcelona).

Sota el tema "Com assolir avui un treball decent?" farem una taula rodona amb persones representants del món sindical, món empresarial i Administració. Seguidament hi haurà la intervenció d'una fila zero i obrirem un diàleg amb totes les persones participants.

Us esperem a tots i totes!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada