Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 12 de desembre del 2016

ILP RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA - DEJUNI PER UNA CATALUNYA SENSE POBRESA!


DEJUNI PER UNA CATALUNYA SENSE POBRESA, 
RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA, JA!!
Diumenge 18 de desembre, a partir de les 9h fins al 20 de desembre 2016 a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

MANIFESTACIÓ des de la Plaça Sant Jaume fins al Parlament
Dimarts 20 de desembre a les 18h de la tarda




PERQUÈ DEJUNEM
Han transcorregut 33 mesos des que vam presentar, amb gran suport popular, la proposta de llei per una Renda Garantida de Ciutadania al Ple del Parlament del 26 de maç de 2014. I encara no s'ha aprovada.

Malgrat que el Parlament va votar per unanimitat una moció per implementar aquesta llei en 2017, els pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat no contemplen una partida oberta per finançar-la.

Mentrestant, més de mig milió de persones a Catalunya mal viuen en situació de pobresa severa (sense ingressos o inferiors a 334 euros/mes), centenars de milers de menors d'edat pateixen la pobresa i la malnutrició.

La pobresa perllongada condueix a la desesperació´i el suïcidi, a la pèrdua de l'habitatge, a morts prematures per no poder pagar la calefacció´o les medicines, a talls de subministraments d'energia i el corresponent risc d'incendis. Gran part d'aquesta tragèdia social es podria evitar amb la Renda Garantida de Ciutadania.

L'acció del dejuni és una denuncia i una reivindicació. Demanem que el Govern de la Generalitat de Catalunya faciliti l'acord a la tramitació parlamentaria d'aquesta proposta de llei, i que inclogui una partida oberta als pressupostos de 2017 perquè la llei de la Renda Garantida de Ciutadania pugui aplicar-se l'any vinent. És necessari i urgent!

PARTICIPA I DONA SUPORT A LA CAUSA D'UNA CATALUNYA SENSE POBRESA!
Invitació a signar en el “llibre de la solidaritat” amb el dejuni,
disponible a la mateixa plaça de Sant Jaume






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada