Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimarts, 30 de juny de 2015

III MARXA PER UNA CATALUNYA SENSE ATUR, POBRESA I DESIGUALTAT

Del 6 al 9 de juliol tindrà lloc la III Marxa per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat. 

Tindrà el seu inici el dilluns 6 de juliol, a les 9:00 hores a la plaça de la Vila de l'ajuntament de Badalona i finalitzarà el 9 de juliol a les 19 hores davant del Parlament


El dijous 2 de juliol a les 18 hores al local del Casal de Barri "Pou de la Figuera", carrer Sant Pere Més Baix nº 70 (a prop de les estacions de metro de Jaume I, Urquinaona, Arc Triomf) s'efectuarà la presentació de la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat

En la presentació dels objectius i activitats de la III Marxa intervindran representants de les entitats que donen suport a la marxa.

En el marc d'aquest acte té lloc l'exposició fotogràfica de l'Assemblea de treballadors en atur de Barcelona, ​​es passarà el vídeo de la II Marxa contra l'atur a Catalunya que va tenir lloc a l'octubre 2010, i finalitzarà amb un "pica-pica" .

Us esperem

Assemblea unitària promotora de la III Marxa

Cap comentari:

Publica un comentari