Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 12 de novembre del 2018

REDUIR LA JORNADA LABORAL PER COMPARTIR LA RIQUESA - TAULA RODONA

Des de la Plataforma Església pel Treball Decent hem estat realitzant un seminari sobre món del treball i la Doctrina Social de l'Església.

La darrera sessió del seminari consistirà en una Taula rodona on reflexionarem entorn la qüestió de la possibilitat de reduir la jornada de treball per tal de poder compartir la riquesa

Està programada pel dimarts 20 de novembre, a les 19h, a Cristianisme i Justícia (c. Roger de Llúria, 13).

A la taula, a part de fer una explicació de les diferents propostes o possibilitats que hi ha entorn la reducció de la jornada, hi participarà l'Albert Recio, professor d'economia aplicada a la UAB i Òscar Murciano, Secretari d'Acció Sindical de la CGT de Catalunya qui ens explicarà la proposta concreta que tenen des de la CGT.

Esperem que sigui del vostre interès. Us hi esperem!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada