Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 25 de juny del 2014

SETMANA DE LA DIGNITAT - ACTE DE LA PASTORAL OBRERA

Comença la Setmana de la Dignitat una iniciativa promoguda per la comissió promotora per la ILP per una Renda Garantida Ciutadana i recolzada per moltes entitats i moviments de caràcter social, sindical i polític.

Aquesta setmana, del 23 al 28 de jun, estarà plena d'activitats que donaran suport i enfortiran el procés en el que es troba la Iniciativa dins del Parlament.

Des de la Pastoral Obrera i com a entitat adherida a la ILP per una Renda Garantida Ciutadana, el 15 de juny, a la seu dels Moviments de la Pastoral Obrera (c. Tapioles) vam fer la penjada d'una pancarta que anunciava la Setmana de la Dignitat i reclamava el rescat a les persones i la Renda Garantida Ciutadana, JA!

Us convidem a participar de les activitat que hi ha organitzades:

PARTICIPA EN LES ACCIONS

“Llança a la foguera de Sant Joan els símbols de les causes que provoquen la desigualtat, l'atur i la pobresa”

Dilluns 23 de juny. 22 hores: Tothom a la foguera de la revetlla de Sant Joan de carrer Borrell cantonada Consell de Cent, al costat de les "germanetes".


“Exigim al Parlament europeu: Ja n'hi ha prou de polítiques d'ajust i austeritat”

Dimecres 25 de juny. 17:30 hores: Concentració davant de les oficines del Parlament europeu i de la Comissió UE a Barcelona, ​​Passeig de Gràcia 90, (estació de metro Diagonal). Lliurament d'una Carta de peticions a les institucions de la UE. A continuació anirem a veure l'obra de teatre: "De cartones y hombres”, Orfeó Gracienc, c/. Astúries 83, Gràcia. Inici 19 hores.


“Surt a les places i els carrers per reivindicar i construir una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat, Renda Garantida de Ciutadania Ja!,


Dijous 26 de juny. 20 hores: Concentracions davant dels ajuntaments de Catalunya. A Barcelona ciutat manifestació de torxes pel centre. Inici en Pl. Sant Jaume.


“Vine a la cadena humana per defensar una Banca Pública al servei dels drets socials i de la Renda Garantida de Ciutadania”

Divendres 27 de juny. 19 hores: Concentració davant de Catalunya Bank (antiga Caixa de Catalunya). Pl d'Antoni Maura amb Avda Catedral. Cadena humana dinàmica amb "batucada" i actes simbòlics que es desplegarà per Via Laietana fins a la sucursal de Bankia en Pl. Urquinaona.


“El poble pren la paraula en defensa de la Renda Garantida de Ciutadania”

Dissabte 28 de juny. 11 hores: Plaça del Rei. Sessió del Parlament Ciutadà. Amb exposició del projecte de llei de la Renda Garantida de Ciutadania i participació dels moviments socials i cívics.
Informació sobre les iniciatives legislatives populars en preparació a Catalunya.

www.rendagarantidaciutadana.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada