Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dimecres, 27 de novembre del 2013

XX JORNADA DE RELIGIOSES I RELIGIOSOS EN BARRIS OBRERS I POPULARS




Sota el títol "Espiritualitat en l'acció social als barris obrers i ambients populars", i amb l’ajut del jesuïta Dario Mollà, teòleg i especialista en espiritualitat ignasiana, aprofundirem en la vivència de la crisi des de la nostra fe (espiritualitat, encarnació...) concretant-la a l'acció amb actituds i signes d’esperança davant la crisi que estem vivim.

Conjuntament la URC i el Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya us tornem a convidar a participar d’aquesta Jornada de formació, convivència  i comunió eclesial. Un espai privilegiat per plantejar-nos les grans qüestions de l’Església enmig de la societat actual.

Us esperem a totes i tots.

Per inscriure’s a la Jornada dirigiu-vos
Secretaria de Pastoral Obrera
            Telf. 933  011 568
pastoralobrera@arqbcn.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada