Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dilluns, 28 d’octubre del 2013

121.191 SIGNATURES EN SUPORT DE LA ILP PER UNA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA


RESCATEM LES PERSONES

En el dia d'avui, 25 d'octubre, a les 11:30 hores la representació de la Comissió Promotora de la ILP per una Renda Garantida de Ciutadania, acompanyat per fedataris/es, persones col·laboradores i representants de les organitzacions que han donat suport a la campanya han registrat 121.191 signatures en 20 caixes a l'oficina de l'IDESCAT per a la seva posterior validació.

S'han superat més del doble de les 50.000 signatures que exigeix ​​la normativa de la ILP a Catalunya.
  
Aquest èxit és el resultat d'un ampli i sostingut esforç de milers de persones que han col·laborat al llarg i ample de Catalunya, de l'activitat de suport de gairebé un centenar d'organitzacions, plataformes unitàries i entitats, de caràcter cívic, social i polític a Catalunya que comprenen al moviment de treballadors/es en atur, la majoria de sindicats, organitzacions polítiques amb representació parlamentària, entitats cíviques, socials i altermundistes, el moviment veïnal, el corrent progressista de l'església catòlica , etc , etc . També gràcies a les mocions de suport de 38 ajuntaments, entre ells, de les grans ciutats de Catalunya.

A aquest primer i decisiu pas seguirà l'activitat per sumar nous suports ciutadans, estendre la informació sobre aquest projecte de llei a tot Catalunya, aconseguir que el Parlament de Catalunya debati el més aviat possible el contingut del projecte de llei i aprovi el seu contingut.

Rescatem a les persones posant en vigor el projecte de llei per una Renda Garantida de Ciutadania.

Barcelona 25 d’octubre 2013

Comissió Promotora ILP RGC






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada