Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dijous, 30 de novembre del 2017

EL COL·LECTIU DE CAPELLANS OBRERS DE CATALUNYA CELEBRA LA SEVA TROBADA ANUAL

El 4 de novembre, ens vam trobar el col·lectiu de capellans obrers de Catalunya, als jesuïtes de Sarrià, en la nostra trobada anual. Enguany vam compartir la nostra vivència sobre la situació política del país.
Seguint la metodologia de la RdV, cadascú dels 12 participants, vam anar compartint el nostre posicionament i l’evolució personal respecte al tema, així com ho viuen altres persones amb les que compartim vida i compromisos. Va ser un compartir seré i molt respectuós de les diverses posicions i vivències de cadascú.
L’endemà de la trobada, un company, agraïa a tot el grup la trobada amb aquestes paraules, que expressen bé el sentiment de tots:

Benvolguts companys del Col·lectiu,
En repassar aquest dia (i donar-ne gràcies al Senyor) em surt un AGRAÏMENT molt gran a tots vosaltres
En la trobada d’avui hem compartit les vivències entorn la realitat de Catalunya que ens preocupa.

La pluralitat de les vivències i visions crec que és una riquesa immensa del Col·lectiu. I que en puguem parlar amb franquesa, tot compartint il·lusions, neguits, experiències pròpies i de la gent amb la que ens relacionem no té preu… Tant de bo ho poguéssim compartir de la mateixa manera amb els col·lectius creients i no creients amb els que ens trobem
A mi, personalment, m’ha enriquit molt i m’ajuda a comprendre posicions molt diverses a la meva.
Per tant, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

I que puguem avançar, amb tota la gent, vers una societat veritablement plural, democràtica, participativa i il·lusionada… i Nova!



  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada