Com a treballadores i treballadors cristians afirmem la dignitat inalienable de les persones i de la classe obrera de tot el món. En aquest camí de recerca de propostes i solucions dignes de la condició humana, volem estendre la mà a tothom des de la nostra opció pels empobrits. Ho volem fer amb la responsabilitat i l’esperança que troben el fonament en Déu i en les persones, dues causes que no es poden separar mai per a qui seguim a Jesucrist.

dijous, 27 de novembre del 2014

1a ASSEMBLEA DE LA CAMPANYA PER LES 30 HORES A LA SETMANA SENSE RETALLADA SALARIAL

Adrecem aquesta convocatòria a Sindicats i Organitzacions Socials, Polítiques i Cíviques

La discussió sobre les alternatives i accions per assolir la plena ocupació amb dignitat segueix essent fonamental. En aquest marc de debat sobre alternatives a la desocupació en el qual ens trobem immersos les assemblees i col·lectius de treballadors en atur, considerem imprescindible plantejar davant de l’opinió pública la qüestió del Repartiment del Treball, no tan sols com a mesura contra la desocupació, sinó també com un objectiu que incumbeix a la classe treballadora en general i a tota la societat.

En les condicions actuals d’atur massiu i de llarga durada a Catalunya i a Espanya, l’objectiu de reduir el temps de treball a 30 hores a la setmana sense reducció del salari permetria distribuir l’ocupació existent i incrementar la demanda, els ingressos fiscals i les cotitzacions socials, contribuint alhora a avançar en la millora de les condicions de vida i de treball.

La Coordinadora d’Assemblees d’Aturats de Catalunya ha acordat realitzar una àmplia convocatòria als sindicats i organitzacions socials, cíviques i polítiques per participar en una Campanya per la Setmana de les 30 hores sense rebaixa salarial. Considerem de gran importància la vostra participació activa, és per això que us convoquem a la 1ª Assemblea per debatre el desenvolupament de la campanya, que tindrà lloc el dimarts 2 de decembre a las 18:00 hores de la tarda al Casal de Barri Pou de la Figuera, carrer Sant Pere Mes Baix nº 70 (estacions de metro properes Arc de Triomf, Urquinaona, Jaume I)

PEL DRET AL TREBALL DIGNE,
REPARTIM EL TREBALL I LA RIQUESA

Coordinadora d’Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada